Rijn en Vliet

Woonzorgcentrum Rijn en Vliet is gelegen in Leiden Zuid en op loopafstand van het grote winkelcentrum De Luifelbaan op het Vijf Meiplein. Rijn en Vliet heeft een sfeervol en wijkrestaurant waar bewoners, familieleden, bezoekers en mensen uit de wijk een maaltijd kunnen nuttigen. Gewoon een kopje koffie drinken met wat lekkers erbij, kan natuurlijk ook.
In Rijn en Vliet zijn een pedicure, kapper, huisartsenpraktijk en fysiotherapeut gevestigd.
Op de begane grond zijn er elke dag activiteiten in verschillende ruimten voor zowel onze bewoners als voor wijkbewoners. Voor ieder wat wils en zeer toegankelijk!

Rijn en Vliet bestaat uit een gedeelte waar mensen wonen met lichamelijke beperkingen en een intensieve zorgvraag, ook wel de somatische afdelingen genoemd. Ook zijn er 2 afdelingen voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Huiselijkheid en respectvolle zorg in een veilige omgeving zijn hier de sleutelwoorden.

U kunt in Rijn en Vliet wonen met een zorgzwaartepakket (ZZP V&V) 4, 6 of 5 en 7 met BOPZ. Verder is kortdurend verblijf in een volledig ingericht appartement in Rijn en Vliet ook mogelijk. Dit kan met een CIZ indicatie of op particuliere basis.

Rondleiding

Bent u benieuwd hoe woonzorgcentrum Rijn en Vliet eruit ziet? Bekijk dan dit filmpje.

Bezoekadres

Rijn en Vliet
Aaltje Noordewierlaan 1
2324 KP Leiden
071 579 36 00

Wijkrestaurant

Ook Rijn en Vliet heeft een Wijkrestaurant. Ga hier naar de pagina Wijkrestaurants.

Vrijwilligerswerk

Wil jij als vrijwilliger aan de slag in een van onze Woonzorglocaties?
Lees nu meer…