Praktische informatie

Wat moet u weten als u thuis woont en van Libertas Leiden verpleegkundige of persoonlijke zorg wilt ontvangen? Heeft u een passende indicatie voor de zorg die u zoekt? Hoe kom ik in contact met een wijkverpleegkundige?

Om thuis verzorging en verpleging te ontvangen heeft u een indicatie nodig die gesteld wordt door een wijkverpleegkundige. Er is binnen Libertas Leiden zeven dagen per week een wijkverpleegkundige werkzaam. Heeft u geen indicatie of vindt u deze niet toereikend, dan kunt u zelf ook (huishoudelijke) verzorging en verpleging inkopen op particuliere basis.

Een indicatie voor huishoudelijke verzorging en individuele en/of groepsbegeleiding wordt gesteld door het sociaal wijkteam. Onze verpleegkundigen kunnen contact met hen opnemen om u te ondersteunen met deze aanvraag.

Alle zorgafspraken die we met u en uw mantelzorgers maken worden vastgelegd uw zorgplan en u kunt hierin meekijken via Carenzorgt. U ontvangt hiervoor een toegangscode.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een wijkverpleegkundige van Libertas Leiden dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is te bereiken op telefoonnummer 071 516 81 68 of per e-mail.