Tanja Ineke nam afscheid in blokjes

Deze week nemen we afscheid van Tanja Ineke als bestuurder van Libertas Leiden. De afgelopen jaren heeft Libertas Leiden een mooie ontwikkeling doorgemaakt en heeft zij hier veel in betekend.

IJsjes
Vanwege de coronamaatregelen is Tanja langs al onze woonzorglocaties gegaan en trakteerde buiten op ijsjes voor medewerkers en bewoners. Zij werd hartelijk ontvangen en collega’s konden zo persoonlijk gedag zeggen. Antonio-IJssalon- aan- huis reed mee naar elke locatie.

Blokjes receptie
Maandag- en dinsdagmiddag konden relaties waarmee Tanja de afgelopen jaren fijn heeft samengewerkt, in tijdslots persoonlijk afscheid nemen. Op het terras van De Parelvissers was er veel ruimte voor mooie gesprekken.

Libertas Leiden is gestart met de werving van een nieuwe bestuurder. De verwachting is dat er begin oktober/november de nieuwe bestuurder zal starten. In de tussentijd neemt het Managementteam de taken van Tanja Ineke waar.

Met onze meerjarenstrategie 2020-2024 hebben we koers gekozen met een mooi perspectief voor Libertas Leiden. De managementteamleden blijven zich inzetten om de ingeslagen weg voort te zetten.  Wij zijn een gezonde organisatie en hebben de financiële ruimte om verder te bouwen aan een mooie toekomst.