Nico de voorstelling – in onze locaties

Op 23 november werden de Lorentzhof bewoners en familie verrast door NICO. de voorstelling. De foto’s zijn afkomstig uit het rijke archief van fotograaf Nico van der Horst (1919-1995) en prachtig vormgegeven door André Kapaan en Sabine van Nimwegen.

Eerder dit jaar heeft Libertas Leiden met een groep bewoners van verschillende locaties de primeur gehad in de mooiste bioscoop van Leiden, Trianon. Een groot succes en smaakte naar meer. Met de voorstelling in Lorentzhof was er de aftrap naar meer voorstellingen in verschillende Libertas vestigingen. Op de agenda staan 21 januari bij Rijn en Vliet (middag) en op 28 januari Parelvissers (middag) Let op: het is alleen voor bewoners en familie bedoeld, informatie kunt u opvragen bij onze locaties.

De grote voorstellingen in Trianon staan weer gepland op 21 januari, 18 februari en 17 maart. Aanvang 09.45 uur en start 10.00 uur. Tickets zijn te koop via www.nicodevoorstelling.nl of rechtstreeks bij Trianon (Nico. – Bioscopen Leiden) Kaartverkoop gaat snel dus wees op tijd!

NICO. de voorstelling, een uniek overzicht van het Leidse leven in de jaren ’50 en’60.

Voorstelling nico