Vrienden - Libertas Leiden
  • Vrienden

Vrienden

Stichting Vrienden van Libertas Leiden zet zich in om iets extra's te bieden aan de cliënten van Libertas Leiden. Dit doet de stichting door geld beschikbaar te stellen voor sociale en ontspannende activiteiten en/of materialen die deze activiteiten mogelijk maken en waar Libertas Leiden zelf geen extra budget voor heeft.

Het bestuur van de stichting:
Roy Klerks, voorzitter (rechts onder)
Elly Kouwenberg, bestuurslid (midden voor)
Magda Louwerse, secretaris (links onder)
Ronald Bonthond, penningmeester (rechts boven)
Corine Heemskerk, bestuurslid (links boven)


Waarom vrienden worden

De financiering van de zorg voor bewoners/cliënten van verzorgingshuizen gebeurt vanuit de WLZ. De overheid ziet het welzijn van bewoners/cliënten niet als eerste prioriteit. De belangrijkste prioriteit in de verzorgingshuizen vinden zij de zorg aan het bed. De Stichting Vrienden van Libertas Leiden zet zich in, eventueel met behulp van diverse fondsen en instanties, om een bijdrage te leveren aan het welzijn van bewoners/cliënten. Zij zet zich in voor de extraatjes, die spreekwoordelijke ‘kers op de taart’.

Daarom zoeken wij (nieuwe) vrienden!

Al vanaf €15,- per jaar kunt u vriend worden en maakt u het leven van bewoners in een verzorgingshuis, cliënten thuis, maar ook van buurtbewoners net een beetje plezieriger.

Wilt u ook uw steentje bijdragen en vriend worden? Meld u zich dan aan via onderstaand fomulier. 
Wij danken u alvast hartelijk.