Wat is jouw zorgkant?

Wat is jouw zorgkant?

Ben je in het bezit van een zorgdiploma? Heb je geen zorgdiploma of ervaring in de zorg? Of studeer je en zoek je een bijbaan in de zorg?

Bij ons kan je echt alle (zorg)kanten op! Alles is bespreekbaar

Bekijk nu onze vacatures ⇒

Heb je (nog) geen diploma?

Zorgassistent met doorgroei mogelijkheden naar de functie van helpende.

⇒ Bijbaan in de zorg

Sagar

Sagar – Mijn zorgkant is (leerling) Verzorgende IG Thuiszorg
In de thuiszorg werk ik vanuit mijn hart, ik geloof dat het bieden van kwalitatieve zorg en ondersteuning belangrijk is voor ons allemaal.
Zelfstandig in de wijk met collega’s op de achtergrond, help ik de cliënten met de dagelijkse zorg. Elke persoon is anders, je komt in de meest bizarre, mooiste en gekste plekken van Leiden. Dat is wat mij zo interesseert in de thuiszorg.

Rugby is mijn passie, het geeft me de kans om mijn fysieke grenzen te verkennen en deel uit te maken van een hecht team. Buiten dat rugby een felle sport is, is het ook een sport met veel respect.

Chantal

Chantal – Mijn zorgkant is welzijnsmedewerker
Ik werk bijna 7 jaar als medewerker welzijn bij Lorentzhof. Samen met mijn collega’s Xandra en Tamara vormen wij het welzijnsteam voor de afdeling psychogeriatrie. Daar wonen vooral mensen met diagnose dementie. In onze benadering staat de cliënt altijd voorop, ieder mens is uniek en ieder heeft op zijn eigen manier de beste psychosociale zorg nodig. Als de cliënten tevreden zijn, dan ben ik dat ook! Toch kost dat op mentaal gebied soms veel energie, vandaar ga ik na m’n werk graag naar de sportschool om even mijn hoofd leeg te maken!
Ik ben zeer trots dat ik onderdeel mag zijn van Libertas Leiden, omdat men hier altijd kijkt naar de mogelijkheden. Er is veel ruimte voor medewerkers om zichzelf binnen de organisatie te ontwikkelen. Als een echte Leidenaar voel ik me thuis in de Leidse zorginstelling!

Mauricio

Mauricio – Mijn zorgkant is helpende PG
Mijn eerste ervaring in de ouderenzorg was toen ik net twee maanden zestien was. Het spreekt mij, nu 15 jaar later, nog steeds aan om met ouderen te werken. Ik geloof namelijk in: ‘Wie goed doet goed ontmoet’. Onze ouderen die nu zorg nodig hebben, hebben ons hele land opgebouwd. Daarom doe ik dit werk, ik zorg en ondersteun hen graag.

Naast de zorg ben ik vader van een prachtige dochter. Ik heb hele leuke hobby’s: schilderen, tekenen, muziek maken en zo nog wel veel meer. Mijn grootste hobby is fotograferen, dit doe ik al sinds 2016. Van bruiloften, portretten, luchtfotografie en ga zo maar door. Ik ben enorm creatief buiten het werk om. Dit juist om te ontspannen en weer op te laden voor de volgende dienst.

Esther

Esther  – Mijn zorgkant is locatieverpleegkundige
Ik werk sinds anderhalf jaar in Lorentzhof. Voorheen heb ik altijd in het ziekenhuis gewerkt als verpleegkundige. De overstap naar de ouderenzorg bevalt mij heel goed. Ik heb altijd al affiniteit gehad met ouderen en in de functie van locatieverpleegkundige kan ik me nu bezighouden met de kwaliteit van zorg op de werkvloer en ook de kwaliteit van leven voor onze bewoners verbeteren. Het samenwerken met mijn team vind ik belangrijk en ik hou ervan om in de zorg zelf te staan.

In mijn vrije tijd sport ik veel. Vooral hardlopen is mijn passie. Zo heb ik meerdere marathons gelopen en hou ik van sportieve uitdagingen. Koken en bakken is iets wat ik heel graag doe.

Ruud

Ruud – Mijn zorgkant is Verzorgende IG
Na twintig jaar in het noorden van het land te hebben gewoond ben ik onlangs weer terug gekeerd naar mijn vertrouwde geboorteplaats Leiden. Bij mijn zoektocht naar een nieuwe werkgever kwam ik uit bij Libertas Leiden. Via mijn familie kwam ik in contact met Fred Pelt en Lynn Brunsveld. Zij maakten mij gelijk enthousiast en gaven mij een warme ontvangst.

Ik werk nu op een PG afdeling, dat was voor mij nog onbekend want ik kom uit de thuiszorg, maar al snel voelde ik me thuis. Ik denk ik dat ik een goede bijdrage kan leveren voor de bewoners. Hoe fijn is het als je het verschil kan maken? Het is natuurlijk ook heel prettig dat ik met fijne collega’s werk, die allen zeer gedreven voor hun vak staan.

Sinds mijn 14e ben ik met stijldansen bezig, ik heb wedstrijden als amateur en professional gedanst. Uiteindelijk kwam ik in het rolstoeldansen terecht, deed demonstraties en werd vervolgens examinator en jurylid. Uiteindelijk als bondscoach heb ik de (dans)wereld gezien. Tegenwoordig jureer ik zo nu en dan nog wedstrijden. Het blijft geweldig om te zien hoeveel plezier mensen aan dansen kunnen beleven.
Ik voel me hier thuis….jij binnenkort ook?

Wij zijn dé Leidse zorginstelling en kennen de stad als geen ander. Wij leveren vertrouwde zorg dichtbij in alle Leidse wijken met alleen vaste medewerkers.
Wil je meer weten over werken bij Libertas Leiden? Ga naar: werkenbijlibertasleiden.nl

Nieuwe locatie Robijnhof

In februari 2024 opent onze nieuwe locatie Robijnhof.