Geannuleerd: Theatervoorstelling 12 maart 2020: Help ik heb een puber!

Voorstelling geannuleerd om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken.
Experimenteren hoort erbij als je jong bent. Maar onder druk van vrienden gaan pubers soms verder dan ze eigenlijk zouden willen of goed voor hen is. Hoe help je jouw kind bij het aangeven van zijn grenzen? Het professionele acteursteam van PlayBack houdt ouders op een treffende en luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en soms hilarische scènes aan de keukentafel tussen ouders en hun puberende zoon of dochter.

Sinds de zomer 2019 werken organisaties en 8 ouders uit de Morswijk samen aan onderwerpen die leven in de Morswijk. Dit onder de naam van Morspraat. Onderwerpen die aan de orde komen hebben betrekking op het gebied van jeugd, jongeren en straatcultuur. Met trots presenteren wij de eerste activiteit van Morspraat: theatergroep PlayBack! Een feest der herkenning, maar bovenal een relevante ouderavond gericht op communicatie tussen ouders en hun pubers. Hoe ga ik als ouder in gesprek met de puber van nu?

Theatervoorstelling: Help ik heb een puber!

Donderdag 12 maart
Zaal open 19.30. Aanvang voorstelling 20.00-21.30 uur
Huis van de Buurt Morschwijck, Topaaslaan 19
Toegang gratis.
Reserveren niet nodig. Kom op tijd. Vol = vol
Er is plaats voor 120 mensen

Gratis oppas

De voorstelling is speciaal voor ouders uit de Morswijk. Kind- en jongerenwerk is aanwezig en biedt gratis oppas in het buurthuis zodat je als ouder de voorstelling niet hoeft te missen!

Over PlayBack
PlayBack speelt jaarlijks 750 voorstellingen voor meer dan 45.000 jongeren, ouders en docenten. PlayBack maakt interactief en herkenbaar theater over onderwerpen die voor jongeren belangrijk zijn. PlayBack maakt gebruik van ‘terugspeeltheater’: een techniek waarbij scènes opnieuw gespeeld worden met inbreng van het publiek, en ouders elkaar tips geven voor een goed gesprek met hun kind. Bekijk de trailer van de PlayBack ouderavonden. https://www.youtube.com/watch?v=IaNT-ztHkLk

“Geweldige avond, ik zat op het puntje van mijn stoel. PlayBack speelde met herkenning, humor en respect. Een avond die je iedere ouder van een puber gunt!”
“Verfrissende manier om je bewust te worden van de diepere laag in de dynamiek tussen ouder en kind.”

 Partners Morspraat
GGD Hollands Midden | Jeugd- en Gezinteam | Sociaal Wijkteam | Wijkagenten | Thuis op Straat | Stichting Jeugd- en Jongerenwerk | Libertas Leiden | bewoners Morswijk