Onwijs bedankt!

Het coronavirus heeft ons dagelijks leven veranderd. Ondanks het feit dat onze bewoners en cliënten geen bezoek meer mogen ontvangen en veelal binnen zitten, hebben zij dankzij de inzet van onze medewerkers en de steun van buitenaf de nodige afleiding.

Vanuit de hele stad ontstaan er prachtige initiatieven. In de afgelopen weken ontvingen bewoners, cliënten en medewerkers hartverwarmende attenties. Kaartjes, bloemen, taartjes en nog veel meer. In de binnentuinen van onze woonzorglocaties werd gezongen, instrumenten bespeeld en klonken er draaiorgels.
Ook in de Leidse wijken gebeurt er van alles, onze collega’s zoeken contact met inwoners van Leiden, kinderen schrijven kaartjes voor ouderen of gaan thuis aan de slag met knutselpakketten.

Wij willen alle familie, vrienden, bedrijven en alle andere mensen die hun best doen om onze bewoners, cliënten en medewerkers een hart onder de riem te steken, onwijs bedanken. Samen slaan we ons er doorheen.

De regionale organisaties in de Ouderenzorg plaatsen deze week samen een pagina grote advertentie in de huis-aan-huis kranten om iedereen te bedanken voor alle steun. #samensterk

Lieve kaartjes en tekeningen
De kaartjes, tekeningen en opbeurende gedichtjes komen nog steeds binnen en dat vinden onze bewoners prachtig. Zo’n klein gebaar kan iemands dag helemaal opfleuren. Wil jij een kaartje sturen naar onze bewoners? Dat kan! De adressen van onze locaties zijn te vinden op onze wonen met zorg pagina