• Verpleegkundige

Verpleegkundige

Wij zoeken medewerkers voor de sector Wonen met Zorg, locatie Robijnhof/Rijn en Vliet, die flexibel inzetbaar zijn voor de functie

Verpleegkundige

FWG 45, uren in overleg

De functie

De werkzaamheden van een Verpleegkundige richten zich op het uitvoeren van risicovolle, voorbehouden en verpleegkundige handelingen. Tevens ben je in deze rol ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken van de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de cliëntenplanning en een correcte uitvoering van de zorgafspraken. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe hulpverleners die betrokken zijn bij de cliënt. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid van de cliënt helpt handhaven en stimuleert. Je ondersteunt de teamleden en draagt vakinhoudelijke kennis over binnen het team door het geven van klinische lessen. Het begeleiden van leerlingen en stagiaires hoort ook bij de functie.

Wij zoeken

Kandidaten die in het bezit zijn van het diploma Verpleegkundige en BIG geregistreerd. Kandidaten met  een hart voor de ouderenzorg, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig zijn in complexe en ad hoc situaties en beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden. Collega’s die zeer zelfstandig kunnen werken maar die ook goed zijn in teamverband en flexibel omgaan met het draaien van alle diensten. Enthousiaste collega’s die een actieve rol willen spelen in de toekomstige veranderingen voor deze locatie.

Wij bieden

Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uit kunt maken van een dynamisch team. Er is een keuzemogelijkheid voor het werken op een somatische of een PG afdeling. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 45, maximaal € 3.032,60 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaan- en scholingsmogelijkheden. Inschrijving in het kwaliteitregister V&VN .

Solliciteren

Je sollicitatiebrief met motivatie en CV ontvangen wij graag via solliciteren@libertasleiden.nl. t.a.v. de heer F. Pelt, teammanager, Wonen met Zorg. Voor meer informatie kun je contact opnemen met bovengenoemde van dinsdag t/m vrijdag op telefoonnummer 06-51 99 48 43