• Verzorgende IG

Verzorgende IG

Wij zoeken medewerkers voor de sector Wonen met Zorg, locatie Lorentzhof, afdeling somatiek en het KSW/verpleegafdeling PG  die flexibel inzetbaar zijn voor de functie

Verzorgende IG

Schaal 40, uren in overleg

De functie

De werkzaamheden van een verzorgende IG richten zich op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen. Het uitgangspunt is dat je de bewoner helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden. Als verzorgende stel je zelfstandig een ( elektronisch)  zorgleefplan op, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in gezondheid en het welbevinden van de bewoner. Je onderhoudt intensieve contacten met de bewoner en zijn/haar sociale omgeving, met als doel een zo persoonlijk mogelijke zorg te kunnen bieden.

Wij zoeken

Kandidaten met een hart voor de ouderenzorg, die in het bezit zijn van het diploma Verzorgende IG.

Kandidaten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig zijn in complexe en ad hoc situaties en beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden. Enthousiaste collega’s die een actieve rol willen spelen op de somatische afdeling of verpleegafdeling, waar we door middel van het Kleinschalig Wonen huisvesting bieden aan 8 bewoners per groep.

Wij bieden

Een fijne nieuw gerenoveerde werkomgeving, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uit komt te maken van een zeer betrokken team. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 40 maximaal € 2.760,17 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaan- en scholingsmogelijkheden zoals Palliatieve zorg en Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP). Inschrijving in het kwaliteitsregister V&VN.

Solliciteren

Je sollicitatiebrief met motivatie en CV ontvangen wij graag via solliciteren@libertasleiden.nl t.a.v. mevrouw C. Heemskerk, teammanager Wonen met Zorg. Voor meer informatie kun je contact opnemen met bovengenoemde van maandag t/m donderdag op telefoonnummer 06-23557234.