• Verzorgende IG  - FWG 40

Verzorgende IG - FWG 40

Libertas Leiden zoekt medewerkers voor de sector Wonen met Zorg, locatie Robijnhof/Rijn en Vliet die flexibel inzetbaar zijn voor de functie

Verzorgende IG  - FWG 40

uren in overleg

De functie

De werkzaamheden van een Verzorgende IG richten zich op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen. Het uitgangspunt is dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden. Als verzorgende stel je zelfstandig een ( elektronisch)  zorgleefplan op, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in gezondheid en het welbevinden van de cliënt. Je onderhoudt intensieve contacten met de cliënt en zijn / haar sociale omgeving , met als doel een zo persoonlijk mogelijke zorg te kunnen bieden.

Wij zoeken

Kandidaten met een hart voor de ouderenzorg, die in het bezit zijn van het diploma Verzorgende IG. Kandidaten met  een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig zijn in complexe en ad hoc situaties en beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden. Enthousiaste collega’s die een actieve rol willen spelen in de toekomstige veranderingen voor deze locatie.

Wij bieden

Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uit komt te maken van een dynamisch team. Er is een keuzemogelijkheid voor het werken op een somatische of een PG afdeling. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal € 2.760,17 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaan- en scholingsmogelijkheden. Inschrijving in het kwaliteitsregister V&VN.

Solliciteren

Je sollicitatiebrief met motivatie en CV ontvangen wij graag via solliciteren@libertasleiden.nl. t.a.v. de heer F. Pelt, teammanager, Wonen met Zorg. Voor meer informatie kun je contact opnemen met bovengenoemde van dinsdag t/m vrijdag op telefoonnummer 06-51 99 48 43