• Verzorgende IG

Verzorgende IG

Wij zoeken medewerkers voor de sectoren Wonen met Zorg en Thuiszorg die flexibel inzetbaar zijn voor de functie:

Verzorgende IG


Schaal 40 uren in overleg

 

De functie

De werkzaamheden van een Verzorgende IG richten zich op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen. Dat kan bij cliënten thuis zijn maar ook in een woon(zorg)centrum of kleinschalig wonen. Het uitgangspunt is dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden. Als verzorgende stel je zelfstandig een zorgleefplan op, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in gezondheid en het welbevinden van de cliënt.

Wij zoeken

Kandidaten die in het bezit zijn van het diploma Verzorgende IG en ervaring hebben met werken op zowel een afdeling somatiek als op een PG afdeling. Kandidaten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig zijn in complexe en ad hoc situaties en beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden. Enthousiaste collega’s die zeer zelfstandig kunnen werken maar die ook goed zijn in teamverband en flexibel omgaan met het draaien van alle diensten. Ook studenten geneeskunde of HBOV 3ejaars worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wij bieden

Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal € 2.760,17 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaanmogelijkheden. Inschrijving in het kwaliteitsregister V&VN.

Solliciteren

Je sollicitatiebrief met motivatie en CV ontvangen wij graag via solliciteren@libertasleiden.nl.
Tevens kun je aangeven of je voorkeur hebt voor Wonen met Zorg of voor de Thuiszorg