• Verpleegkundige Wonen met Zorg

Verpleegkundige Wonen met Zorg

Wij zoeken medewerkers voor de sector Wonen met Zorg, locatie Lorentzhof, afdeling somatiek en het KSW/verpleegafdeling PG die flexibel inzetbaar zijn voor de functie

Verpleegkundige

Schaal 45, uren in overleg

De functie

De werkzaamheden van een verpleegkundige richten zich op het uitvoeren van verpleegkundige handelingen. Tevens ben je in deze rol ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken van de bewoner. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de bewonersplanningen en correcte uitvoering van de zorgafspraken. Je bent het aanspreekpunt voor in- en externe hulpverleners die betrokken zijn bij de bewoner. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid van de bewoner helpt handhaven en stimuleert. Je ondersteunt de teamleden en draagt vakinhoudelijke kennis over door het geven van klinische lessen en begeleidt leerlingen en stagiaires.

Wij zoeken

Kandidaten die in het bezit zijn van een diploma Verpleegkundige en BIG geregistreerd. Kandidaten met een hart voor de ouderenzorg, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig zijn in complexe en ad hoc situaties en beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden. Collega’s die zeer zelfstandig kunnen werken maar die ook goed zijn in teamverband en flexibel omgaan met het draaien van alle diensten. Enthousiaste collega’s die een actieve rol willen spelen op de somatische afdeling of verpleegafdeling waar wij door middel van het Kleinschalig Wonen huisvesting bieden aan 8 bewoners per groep.

Wij bieden

Een fijne nieuw gerenoveerde werkomgeving, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uit komt te maken van een zeer betrokken team. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 45 maximaal € 3.032,60 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaan - en scholingsmogelijkheden. Inschrijving in het kwaliteitsregister V&VN .

Solliciteren

Je sollicitatiebrief met motivatie en CV ontvangen wij graag via solliciteren@libertasleiden.nl t.a.v. mevrouw C. Heemskerk, teammanager Wonen met Zorg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met bovengenoemde van maandag t/m donderdag op telefoonnummer  06-2355723