• Verpleegkundige

Verpleegkundige

Voor de sectoren Wonen met Zorg en Thuiszorg komt Libertas Leiden graag in contact met kandidaten voor de functie van

Verpleegkundige
uren in overleg

De functie
De werkzaamheden van een Verpleegkundige richten zich op het uitvoeren van risicovolle, voorbehouden en verpleegkundige handelingen. Tevens ben je in deze rol ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken van de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de cliëntenplanning en een correcte uitvoering van de zorgafspraken. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe hulpverleners die betrokken zijn bij de cliënt. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid van de cliënt helpt handhaven en stimuleert. Je ondersteunt de teamleden en draagt vakinhoudelijke kennis over binnen het team door het geven van klinische lessen. Het begeleiden van leerlingen en stagiaires hoort ook bij de functie.

Wij zoeken
Kandidaten die in het bezit zijn van het diploma Verpleegkundige en BIG geregistreerd. Kandidaten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig zijn in complexe en ad hoc situaties en beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden. Enthousiaste collega’s die zeer zelfstandig kunnen werken maar die ook goed zijn in teamverband en flexibel omgaan met het draaien van alle diensten. Voor de Thuiszorg dien je, in verband met het draaien van nachtdiensten, in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Wij bieden
Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 45, maximaal € 3.032,60 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaanmogelijkheden.

Informatie en sollicitatie
Voor informatie over de Thuiszorg kun je contact opnemen met mevrouw. I.Kraaijenoord:
i.kraaijenoord@libertasleiden.nl.
Voor Wonen met Zorg de heer J. Ellinkhuizen: j.ellinkhuizen@libertasleiden.nl

Je sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag per e-mail via solliciteren@libertasleiden.nl.