Praktische informatie - Libertas Leiden
  • Praktische informatie

Praktische informatie

Wat moet u weten als u thuis woont en van Libertas Leiden verpleegkundige of persoonlijke zorg wilt ontvangen? Heeft u een passende indicatie voor de zorg die u zoekt? Hoe kom ik in contact met een wijkverpleegkundige? 

Om thuis verzorging en verpleging te ontvangen heeft u een indicatie nodig die gesteld wordt door een  wijkverpleegkundige. Er is binnen Libertas Leiden zeven dagen per week een wijkverpleegkundige werkzaam. Heeft u geen indicatie of vindt u deze niet toereikend, dan kunt u zelf ook (huishoudelijke) verzorging en verpleging inkopen op particuliere basis.

Een indicatie voor huishoudelijke verzorging en individuele en/of groepsbegeleiding wordt gesteld door het sociaal wijkteam. Onze verpleegkundigen kunnen contact met hen opnemen om u te ondersteunen met deze aanvraag. 

Alle zorgafspraken die we met u en uw mantelzorgers maken worden vastgelegd in het zorgleefplan. Dit zorgleefplan ligt bij u thuis.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een wijkverpleegkundige van Libertas Leiden dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is te bereiken op telefoonnummer 071-5168168 of per e-mail klantenservice@libertasleiden.nl.