• Praktische informatie

Praktische informatie

Afhankelijk van uw zorgbehoefte biedt Libertas Leiden u een passend zorgarrangement aan, thuis of in een van onze woonzorgcentra. Hier vindt u alle praktische informatie in makkelijk te printen downloads op een rij.

Beschikt u over een indicatie met verblijf van het CIZ? Dan kunt u in een locatie van Libertas Leiden wonen. Een deel van de kosten betaalt u zelf.

Zorgarrangement passend bij uw CIZ indicatie
Afhankelijk van uw zorgbehoefte en CIZ indicatie bieden wij u een passend zorgarrangement aan. Het kan zijn dat u thuis blijft wonen met ondersteuning op bepaalde onderdelen (modulair pakket thuis: MPT) of met volledige verzorging (volledig pakket thuis: VPT).

CIZ indicatie met verblijf
Indien u over een CIZ indicatie met verblijf beschikt, kunt u in een van onze woonzorgcentra terecht. Een deel van de kosten betaalt u zelf. U kunt zelf aangeven waar u graag wilt wonen. Het CIZ meldt u bij ons aan en wij nemen contact met u op.

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie?
Een CIZ indicatie aanvragen kan best lastig zijn. Wij helpen u graag met het invullen van de formulieren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice: (071) 5 168 168 of stuur een emailbericht naar klantenservice@libertasleiden.nl.

Hieronder is alle informatie die te maken heeft met wonen bij Libertas Leiden te downloaden.