Rijn en Vliet - Libertas Leiden
  • Rijn en Vliet
  • Rijn en Vliet
  • Rijn en Vliet
  • Rijn en Vliet

Rijn en Vliet

In Rijn en Vliet zijn een wijkrestaurant, winkeltje, pedicure, kapper, huisartsenpraktijk en fysiotherapeut gevestigd. Het winkelcentrum Vijf Meiplein ligt op loopafstand.

Het complex bestaat uit twee gedeelten. In het eerste gedeelte wonen mensen met lichamelijke beperkingen en een intensieve zorgvraag. Er zijn ook gesloten afdelingen voor mensen met dementie. De woningen in het andere gedeelte zijn aanleunwoningen en worden verhuurd door woningstichting Ons Doel.

De 1-kamerappartementen zijn voorzien van kitchenette en badkamer met toilet en douche.

U kunt in Rijn en Vliet wonen met een zorgzwaartepakket (ZZP V&V) 4, 6 of 5 en 7 met BOPZ. Verder is kortdurend verblijf in een volledig ingericht appartement in Rijn en Vliet ook mogelijk. Dit kan met een CIZ indicatie of op particuliere basis.

Wilt u eens komen kijken? Neem dan contact op met onze klantenservice: (071) 5168168 of klantenservice@libertasleiden.nl.

Via de link praktische informatie vindt u onze informatiegids Wonen bij Libertas Leiden en een informatieblad over Rijn en Vliet. Hierin staan de openingstijden van alle, kosten van extra services en contactgegevens van het management.

Rijn en Vliet
Aaltje Noordewierlaan 1
2324 KP Leiden
071 5817100