• Rijn en Vliet
  • Rijn en Vliet
  • Rijn en Vliet
  • Rijn en Vliet

Rijn en Vliet

In Rijn en Vliet zijn een wijkrestaurant, winkeltje, pedicure, kapper, huisartsenpraktijk en fysiotherapeut gevestigd. Het winkelcentrum Vijf Meiplein ligt op loopafstand.

Het complex bestaat uit twee gedeelten. In het eerste gedeelte wonen mensen met lichamelijke beperkingen en een intensieve zorgvraag. Er zijn ook gesloten afdelingen voor mensen met dementie. De woningen in het andere gedeelte zijn aanleunwoningen en worden verhuurd door woningstichting Ons Doel.

De 1-kamerappartementen zijn voorzien van kitchenette en badkamer met toilet en douche.

U kunt in Rijn en Vliet wonen met een zorgzwaartepakket (ZZP V&V) 1, 2, 3, 4, 6 of 5 en 7 met BOPZ.

Tijdelijk wonen met zorg in een volledig ingericht appartement in Rijn en Vliet is ook mogelijk. Dit kan met een ZZP of op particuliere basis.

Kom vooral eens vrijblijvend kijken. U kunt hiervoor een afspraak maken met de klantenservice op telefoonnummer 071-5168168 of per e-mail klantenservice@libertasleiden.nl.

Bij de praktische informatie vindt u de informatiegids Wonen bij Libertas Leiden en het informatieblad van Rijn en Vliet. Hierin staan de telefoonnummers, openingstijden, kosten van vrijwillige extra diensten en services en de namen van het management. 

Rijn en Vliet
Aaltje Noordewierlaan 1
2324 KP Leiden
071 5817100

Teammanager zorg: Fred Pelt