• Locatie Robijnhof, Rijn en Vliet Leiden
  • Locatie Robijnhof, Rijn en Vliet Leiden
  • Locatie Robijnhof, Rijn en Vliet Leiden
  • Locatie Robijnhof, Rijn en Vliet Leiden

Locatie Robijnhof, Rijn en Vliet Leiden

Wonen met zorg in Robijnhof, tijdelijk gehuisvest in Rijn en Vliet (tot circa 2021). Veel bewoners van Robijnhof zijn geboren en getogen in de wijk de Mors. De kans dat u bekende gezichten tegenkomt is dan ook groot.

In Robijnhof, locatie Rijn en Vliet zijn een wijkrestaurant, winkeltje, pedicure, kapper, huisartsenpraktijk en fysiotherapeut gevestigd. Het winkelcentrum Vijf Meiplein ligt op loopafstand. Het complex bestaat uit twee gedeelten. In het eerste gedeelte wonen mensen met lichamelijke beperkingen en een intensieve zorgvraag. Er zijn ook gesloten afdelingen voor mensen met dementie. De woningen in het andere gedeelte zijn aanleunwoningen en worden verhuurd door woningstichting Ons Doel.

De 1-kamerappartementen zijn voorzien van kitchenette en badkamer met toilet en douche.

U kunt in Robijnhof, locatie Rijn en Vliet wonen met een zorgzwaartepakket (ZZP V&V) 1, 2, 3, 4, 6 of 5 en 7 met BOPZ.

Tijdelijk wonen met zorg in een volledig ingericht appartement in Robijnhof, locatie Rijn en Vliet is ook mogelijk. Dit kan met een ZZP of op particuliere basis.

Kom vooral eens vrijblijvend kijken. U kunt hiervoor een afspraak maken met de klantenservice op telefoonnummer 071-5168168 of per e-mail klantenservice@libertasleiden.nl.

Bij de praktische informatie vindt u de informatiegids Wonen bij Libertas Leiden en het informatieblad van Robijnhof. Hierin staan de telefoonnummers, openingstijden, kosten van vrijwillige extra diensten en services en de namen van het management.

Robijnhof (locatie Rijn en Vliet)
Aaltje Noordewierlaan 1
2324 KP Leiden
071 5817100

Teammanager zorg: Fred Pelt