De Parelvissers - Libertas Leiden
  • De Parelvissers
  • De Parelvissers

De Parelvissers

In De Parelvissers wonen mensen van 55 jaar of ouder met en zonder intensieve zorgvraag. De Parelvissers ligt prachtig aan het water. De Parelvissers telt 120 appartementen, waarvan Libertas Leiden er veertig beheert voor mensen met een intensieve zorgvraag door lichamelijke beperkingen. Woningstichting Ons Doel verhuurt de overige appartementen indien nodig met thuiszorg. De lichte en ruime tweekamerappartementen zijn in 2012 gerenoveerd en voorzien van alle gemakken.

Op de begane grond is een gezellig wijkrestaurant met terras aan het water. In de hal vindt u een bibliotheek, een internetcafé, een winkeltje en een kapsalon. Ook zijn in De Parelvissers een fysiotherapeut, schoonheidsspecialiste en pedicure aanwezig.

U komt in aanmerking voor een plek in De Parelvissers als u niet meer zelfstandig thuis kunt wonen en 24 uur per dag zorg of toezicht nodig heeft. U kunt in de Parelvissers wonen met een van de volgende CIZ indicaties: ZZP 1, 2, 3, 4 of 6.

Wilt u eens komen kijken? Neem dan contact op met onze klantenservice: (071) 5168168 of klantenservice@libertasleiden.nl.

Via de link praktische informatie vindt u onze informatiegids Wonen bij Libertas Leiden en een informatieblad over De Parelvissers. Hierin staan de openingstijden van alle diensten (zoals kapper, bibliotheek en restaurant), kosten van extra services en contactgegevens van het management.

De Parelvissers
Bizetpad 8
2324 JP Leiden