Lorentzhof - Libertas Leiden
  • Lorentzhof
  • Lorentzhof
  • Lorentzhof
  • Lorentzhof
  • Lorentzhof

Lorentzhof

Wonen met zorg in de mooie Burgemeesterswijk. In een groene, boomrijke omgeving ligt Lorentzhof tussen de Zoeterwoudsesingel en de Lorentzkade. De gezellige binnenstad van Leiden met markt, musea en restaurants is vlakbij.

Lorentzhof is in 2016 duurzaam gerenoveerd tot een comfortabel en prachtig woonzorgcentrum en verpleeghuis. Lorentzhof heeft vijf groepswoningen voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie.  Sleutelwoorden zijn: huiselijkheid en respectvolle zorg in een veilige omgeving. Daarnaast zijn er 27 ruime tweekamerappartementen voor mensen met lichamelijke beperkingen en een intensieve zorgvraag. In Lorentzhof zitten een kapper, pedicure en een restaurant met balie waar bewoners koffie kunnen drinken, uiteraard met iets lekkers erbij en algemene benodigdheden kunnen kopen.

U komt mogelijk in aanmerking voor een plek in Lorentzhof als u niet meer zelfstandig thuis kunt wonen en 24 uur per dag zorg of toezicht nodig heeft. 

De duurzaamheid van het gerenoveerde pand komt tot uiting in het gebruik van milieuvriendelijke materialen, waterbesparende maatregelen en optimale isolatie. Bovendien heeft Lorentzhof een unieke watermistinstallatie, die de brandveiligheid enorm vergroot.

Wilt u meer weten? Wij beantwoorden uw vragen graag op telefoonnummer: (071)5 168 168 of klantenservice@libertasleiden.nl.

Via de link praktische informatie vindt u onze informatiegids Wonen bij Libertas Leiden en een informatieblad over Lorentzhof. Hierin staan telefoonnummers, openingstijden, kosten van extra diensten en contactgegevens van het management.

Lorentzhof
Lorentzhof 1
2313 GA  Leiden
(071) 5 149 545