Het Gebouw - Libertas Leiden
  • Het Gebouw
  • Het Gebouw
  • Het Gebouw

Het Gebouw

Ruimtelijk en vertrouwd wonen voor mensen met dementie in Het Gebouw in Leiden-Noord, een gezellige wijk waarin de afgelopen jaren flink is geïnvesteerd. Het winkelcentrum is op vijf minuten loopafstand.

De ruim opgezette groepswoningen voor kleinschalig wonen hebben een rustige ligging op de eerste en tweede etage van Het Gebouw. Sleutelwoorden zijn: huiselijkheid en respectvolle zorg  in een veilige omgeving. Zoveel mogelijk wonen zoals thuis, bijvoorbeeld door samen te koken, TV te kijken of de was op te vouwen. Daarnaast bieden de ruime, lichte tweekamer appartementen privacy aan de bewoners. Regelmatig komen de pedicure en kapper langs. 

Het Gebouw is geschikt voor mensen met dementie met een intensieve zorgvraag in een gesloten woonomgeving. U kunt hier wonen met de volgende CIZ indicaties: ZZP V&V 5 en 7 met BOPZ.

Het Gebouw is een multifunctioneel gebouw uit 2013 waarin niet alleen de groepswoningen van Libertas Leiden gevestigd zijn, maar ook drie basisscholen, een bibliotheek, een buurtcentrum, buitenschoolse opvang en diverse maatschappelijke voorzieningen. Het Gebouw staat dus midden in de samenleving en daar horen mensen met dementie uiteraard bij.

Wilt u eens komen kijken? Neem dan contact op met onze klantenservice: (071) 5 168 168 of per e-mail klantenservice@libertasleiden.nl.

Via de link praktische informatie vindt u de informatiegids Wonen bij Libertas Leiden en het informatieblad over Het Gebouw. Hierin staan de telefoonnummers, openingstijden, kosten van vrijwillige extra diensten en services en de namen van het management.

Het Gebouw
Bonaireplein 34
2315 HG Leiden
 
Groepswoning 1: 06 51527490
Groepswoning 2: 06 51527810 
Groepswoning 3: 06 51528122