Project omschrijving

Bij Sleuteldrop kun je ‘buiten-gewoon’ leuk spelen! Sleuteldrop is er voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Vanuit de Sleuteldropruimte bij het plein van Het Gebouw zorgen we er samen met ouders voor dat er na schooltijd buitenspeelgoed beschikbaar is, van april tot en met oktober. Tijdens de andere helft van het jaar kan je komen knutselen op maandag en dinsdag na school.

Ouders kunnen samen met de kinderen spelen met uitdagend speelgoed. Buitenspelen is onmisbaar voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen worden hierdoor gezonder, slimmer en socialer. Lekker buitenspelen draagt bij aan voldoende bewegen en je wordt vrolijk en blij van buitenspelen. Knutselen is voor veel kinderen een favoriete bezigheid en stimuleert de creatieve ontwikkeling. Daarom kan je bij Sleuteldrop elke maandag en dinsdag na school gezellig komen knutselen met andere kinderen. Samen met vrijwilligers bedenken we leuke activiteiten voor kinderen, elke middag is weer anders.

Tijdens de schoolvakanties zijn er uitdagende vakantieactiviteiten. Tevens werken wij samen met diverse partners in Leiden en staan we altijd open voor samenwerking! Sleuteldrop heeft een ondersteunende functie waar nodig. Ouders en kinderen krijgen de vrijheid om zelf activiteiten op te zetten. Sleuteldrop helpt bijvoorbeeld bij het faciliteren van ruimte, draagt ideeën aan, help bij inschrijvingen, het maken van publiciteit door middel van flyers en helpt met het zoeken van vrijwilligers.

Voor wie
Kinderen tussen de 4 en 12 jaar

Waar
De Spoorkamer in Het Gebouw
Arubapad 2, 2315 VA Leiden

Alle knutselactiviteiten zijn gratis!

Meer informatie?

Het Gebouw
Arubapad 2
2315 VA Leiden
071 590 00 02 (Sleuteldrop)

Halima Karin
06 461 413 64
h.karim@libertasleiden.nl