Buurtontmoetingsplek Rijn en Vliet

De BOP Rijn en Vliet ligt naast het Jacques Urlus plantsoen. Deze BOP maakt deel uit van woonzorgcentrum van Rijn en Vliet en is ‘klein maar fijn’. Een echte huiskamer met een lekkere plofbank en twee computers waar de buurtbewoners gebruik van kunnen maken. Bij BOP Rijn en Vliet staat de deur letterlijk en figuurlijk altijd open. Je kunt dus zo maar even binnenlopen voor een kop koffie en gezelligheid.
Ook wordt er van alles georganiseerd. Zo hebben we dagelijks inloopmiddagen en vindt op dinsdagmiddag het gezondheidsspreekuur plaats, kun je er op vrijdag taalles volgen en kun je regelmatig workshops en huiskamerlezingen bijwonen.

Een greep uit de activiteiten

Huiswerk maken, diamond painten, vrijwilligerswerk zoeken, koffie drinken, koken, kletsen, gezamenlijk eten, liedjes zingen, vergaderen, vragen stellen, knutselen, leren met de computer om te gaan, werk vinden, breien en haken, stage zoeken, advies krijgen én geven, opleiding vinden, Nederlands leren, een spelletje spelen, kaarten, leren met je mobiel om te gaan, kleding ruilen, discussiëren, woning zoeken enzovoorts.
Sinds kort is er de Buurtkapper en iedere woensdag wordt er een heerlijke maaltijd opgediend tijdens de Wereldkeuken.

Bezoekadres

Aaltje Noorderwierlaan 1
2324 KP Leiden

Openingstijden: dagelijks vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur
Meer informatie: Marlies Tiepel (m.tiepel@libertasleiden.nl)