Huis van de Buurt Vogelvlucht

Naast de 5 mei-hal staat Huis van de Buurt Vogelvlucht. Daar is altijd wel een activiteit die bij je past. Of zet er zelf één op. Kom eens langs en doe mee als deelnemer of vrijwilliger.

Typisch Vogelvlucht

Bakkie in de buurt

Kom eens gezellig binnenlopen op de donderdagmorgen tussen 09.30 en 11.30 uur. Je krijgt een lekker kopje koffie. Ontmoet buurtbewoners of deel nieuwtjes met elkaar. Leg contact met gelijkgestemden om samen een activiteit op te zetten.

Vragen over welzijn, zorg, ondersteuning en de WMO?

Zoek jij bijvoorbeeld hulp voor je ouders of voor je zelf? Ga dan in gesprek met één van de medewerkers van het Sociaal Wijkteam Bos- en Gasthuis. Het spreekuur is op maandag en dinsdag van 09.00 tot 11.00 uur en op donderdag van 13.00 tot 15.00 uur. Zij doen hun best om voor jou een passende oplossing te vinden.

Blijf vitaal

Ja, het is allang bewezen. Bewegen is goed voor je lichaam en geest. Zo blijf je vitaal! Speciaal voor ouderen zijn er aangepaste sportprogramma’s. Lekker bewegen in leiding van een deskundige. Bel Trudy Polane voor informatie en/of om je aan te melden. We bewegen elke vrijdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur.

Mazzelkoopje!

Je zolder opgeruimd? Of zoek je een mooi schilderij? Bezoek dan de rommelmarkt. Kijk op het overzicht voor de eerstvolgende. Voor de beste koopjes moet je vroeg opstaan. Het start om 10.00 uur en eindt rond 16.00 uur. Wil je een kraam huren voor slechts €4,50? Bel dan Trudy Polane.

Buurtkantoor

Het buurtkantoor is er voor al je vragen over formulieren die je moet invullen of gebruik van het internet om iets gedaan te krijgen.
Dinsdag- en woensdagochtend 9.30 tot 11.30 uur.

Klik hier voor alle activiteiten in Vogelvlucht.

Wist je dat in 2018 Vogelvlucht door de bezoekers is beoordeeld als de nummer 1 van Nederland als het gaat over gastvrijheid en buurthuis als veilige haven!

Bezoekadres

Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden
071 531 36 48
vogelvlucht@libertasleiden.nl

Beheerder: Trudy Polane

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 23.00 uur.
Zondag van 13.30 – 22.30 uur.

Vrijwilligerswerk

Wil jij als vrijwilliger aan de slag van een van onze Huizen van de Buurt, Buurtontmoetingsplekken of in een Woonzorglocatie?
Lees nu meer…

Beheerder Vogelvlucht - Trudy Polande