Huis van de Buurt Stevenshof

Het Huis van de Buurt Stevenshof vind je naast het winkelcentrum Stevensbloem. Het middelpunt voor activiteiten en ontmoetingen met en voor buurtbewoners. Kom hier bekende en nieuwe bewoners tegen en ontwikkel bijvoorbeeld samen nieuwe initiatieven die goed zijn voor de buurt. Houd je lichaam vitaal en doe mee aan creatieve en sportieve activiteiten. Of kom eens gezellig een kopje koffie drinken. In het Huis van de Buurt Stevenshof loop je ook makkelijk binnen bij BplusC, Radius Welzijn en het Sociaal wijkteam.

Typisch Stevenshof

Een Goede Buur: elkaar vinden in de wijk

  • Wil je weten wat er in de wijk te doen is?
  • Wil je iets betekenen voor een ander?
  • Wil je meer mensen (leren) kennen?
  • Doe jij mee met Een Goede Buur?
  • Zoek je hulp?
  • Zoek je antwoorden op vragen over welzijn, zorg, geldzaken of ondersteuning?

Kom dan eens binnen bij Een Goede Buur of vraag naar het  sociaal wijkteam. Zij zijner voor jou, om snel en effectief antwoord op al jouw vragen te geven. Een Goede Buur is open op maandag en dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Bekijk de activiteiten van Een Goede Buur in Stevenshof

De Smeltkroes

De Smeltkroes is een fijne en veilige ontmoetingsplek voor iedereen, met een speelplaatsje voor peuters. Kom eens een kijkje nemen. De Smeltkroes is op werkdagen open van 09.00 tot 12.30 uur. Op dinsdag zelfs tot 15.00 uur en je kunt dan ook lekker lunchen.

Samen eten

Heb je weinig tijd? Geen zin in koken? Vind je niet leuk om alleen te eten? Met elkaar eten is toch meestal gezelliger.
Daarom organiseren wij samen met buurtbewoners twee per maand een maaltijd. Vrijwilligers bereiden voor jou de lekkerste dingen.
Eet je ook een keertje mee? De bijdrage voor een heerlijke warme maaltijd is € 6,50.

Samen leuke dingen doen

Een potje biljarten of meedoen aan de bingo? Er zijn nog veel meer buurtactiviteiten. Kom eens langs of klik hier voor het activiteitenoverzicht.

Vitaler worden?

Ben je sportief of wil je meer bewegen? Zin in een goed gesprek? Nieuwe mensen ontmoeten? Het kan allemaal tegelijk tijdens onze wekelijkse wandeling op elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Bekijk hier alle activiteiten in de wijk.

Bezoekadres

Trix Terwindtstraat 4
2331 GW Leiden
071 531 26 51
stevenshof@libertasleiden.nl

Beheerder: Corrie Paardekooper

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 23.00 uur.

Vrijwilligerswerk

Wil jij als vrijwilliger aan de slag van een van onze Huizen van de Buurt, Buurtontmoetingsplekken of in een Woonzorglocatie?
Lees nu meer…