Huis van de Buurt Morschwijck

Huis van de Buurt Morschwijck is een bruisend centrum in de wijk. Er zijn dagelijks diverse activiteiten voor jong en oud. Je kunt meedoen of je helpt om ze te organiseren. Meerdere organisaties zijn actief in Morschwijck, zoals Radius Welzijn en het Sociaal wijkteam.

Typisch Morschwijck

Een Goede Buur: elkaar vinden in de wijk

  • Wil je weten wat er in de wijk te doen is?
  • Wil je iets betekenen voor een ander?
  • Wil je meer mensen (leren) kennen?
  • Doe jij mee met Een Goede Buur?
  • Zoek je hulp?
  • Zoek je antwoorden op vragen over welzijn, zorg, geldzaken of ondersteuning?

Kom dan eens binnen bij Een Goede Buur of vraag naar het  sociaal wijkteam. Zij zijner voor jou, om snel en effectief antwoord op al jouw vragen te geven. Een Goede Buur is open op maandag en dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Bekijk hier de activiteiten van Een Goede Buur in De Mors

De Wijktafel

Iedere dinsdag van 17.00 – 19.00 kun je genieten van een driegangen menu. De kosten zijn 5,00 euro. Reserveren via 071 576 56 56.

Piëzo

Wil je vrijwilligerswerk doen, begeleiding krijgen naar een opleiding of een betaalde baan? Loop dan eens binnen of neem contact op met Carola Peeters via c.peeters@libertasleiden.nl of 06 460 886 87. Initiatieven die al zijn opgezet: kledingruilwinkel, kinderoppas, ruilbibliotheek, kinderzwerfboekenstation.

Morswijk op BUURbook

Op BUURbook maken bewoners, verenigingen, organisaties en de gemeente samen zichtbaar wat er allemaal gebeurt in hun buurt. Samen werken we aan een betere buurt! Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in Morswijk of zelf een activiteit toevoegen? Meld je dan aan bij BUURbook!

Kijkt u hier voor onze activiteiten.

Bezoekadres

Topaaslaan 19
2332 JC Leiden
071 576 56 56
morschwijck@libertasleiden.nl

Beheerder: Valentijn Cannoo

Openingstijden

Maandag: 08.00 – 17.00 uur.
Dinsdag t/m donderdag: 08.00 – 23.00 uur.
Vrijdag: 08.00 – 12.30 uur.

Beheerder Valentijn Cannoo

Vrijwilligerswerk

Wil jij als vrijwilliger aan de slag van een van onze Huizen van de Buurt, Buurtontmoetingsplekken of in een Woonzorglocatie?
Lees nu meer…