Huis van de Buurt Het Gebouw

In Leiden Noord staat Het Gebouw. In Het Gebouw verblijven circa 20 organisaties. Samen vormen zij het centrum in de wijk, een moderne buurtontmoetingsplek waar je als wijkbewoner alles vindt op het gebied van gezondheid, gezin, scholing, sport en wonen. Dagelijks zijn er vele activiteiten te volgen, bekijk de activiteiten. Voor iedereen wat wils.

Typisch Het Gebouw

De moderne omgeving van Het Gebouw maakt het mogelijk om heel diverse activiteiten te organiseren of te volgen. Heb je een goed idee? Overleg eens met Trudy de Vos.

Bovendien zijn wij trots dat de grootste Brede School van Nederland in Het Gebouw is gevestigd. Kies eens één van de boeiende workshops of sportieve activiteiten. Er zit vast iets interessants voor je tussen. Kom eens langs en verbaas je over de mogelijkheden.

Een Goede Buur: elkaar vinden in de wijk

  • Wil je weten wat er in de wijk te doen is?
  • Wil je iets betekenen voor een ander?
  • Wil je meer mensen (leren) kennen?
  • Doe jij mee met Een Goede Buur?
  • Zoek je hulp?
  • Zoek je antwoorden op vragen over welzijn, zorg, geldzaken of ondersteuning?

Kom dan eens binnen bij  Een Goede Buur of vraag naar het  sociaal wijkteam. Zij zijn er voor jou, om snel en effectief antwoord op al jouw vragen te geven. Een Goede Buur is open op maandag en dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Bekijk de activiteiten van Een Goede Buur in Noord

Bezoekadres

Arubapad 2
2315 VA Leiden
071 524 19 33
t.devos@libertasleiden.nl

Beheerder: Trudy de Vos

Vrijwilligerswerk

Wil jij als vrijwilliger aan de slag van een van onze Huizen van de Buurt, Buurtontmoetingsplekken of in een Woonzorglocatie?
Lees nu meer…