Even voorstellen Naima Reggani

Ik stel mijzelf graag even voor. Mijn naam is Naima Reggani. Sommige zullen mij al kennen, ik heb namelijk voor Jes Rijnland gewerkt.                                                                                                            Na 11 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en per 1 mei 2019 ben ik in dienst van Libertas Leiden als Sociaal werker wijk Project Door.

Samen met mijn collega Marlies ga ik op huisbezoek en probeer mensen te helpen weer actief deel te nemen aan een activiteit, die wij samen met onze collega’s en onze vrijwilligers organiseren in Huis van de Buurt of in de Buurtontmoetingsplek (BOP) voor  onze deelnemers. Zo zetten zij hun eerste stap richting participatie.

Ik ben van maandag t/m donderdag te vinden in de BOP Rijn en Vliet of in de BOP Willem Klooslaan.

Naast mijn werk ben ik graag bezig met mijn kinderen en de inrichting van mijn huis. Daarnaast heb ik een gezellig sociaal leven en lees ik erg graag.