Informatie en Maatregelen Thuiszorg

Onze medewerkers weten goed op welke ziekteverschijnselen ze bij zichzelf en bij u moeten letten en hoe ze eventueel moeten handelen. Wij volgen alle richtlijnen en nieuwste updates van het RIVM.

Om besmetting te voorkomen, vragen wij u wel de volgende, algemene,  hygiënemaatregelen op te volgen:
– handen goed en minimaal 20 seconden wassen,
– handen af te drogen met een papieren doekje,
– geen handen schudden of handcontact,
– hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog en
– papieren zakdoekjes eenmalig te gebruiken.

Wanneer uzelf klachten heeft die duiden op besmetting met het coronavirus, verzoeken wij u contact op te nemen met uw huisarts.

Heeft u vragen over ons corona beleid?
U kunt uw vraag via de mail aan ons stellen: vragenovercorona@libertasleiden.nl binnen twee werkdagen krijgt u antwoord.

Wanneer contact opnemen met huisarts?
Bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Neem telefonisch contact op met uw huisarts of de GGD. Het advies van de huisarts of de GGD horen wij graag van u terug.

Afhankelijk van het advies van de huisarts of de GDD kunnen onze medewerkers de juiste maatregelen treffen om de zorg aan u zo goed en veilig mogelijk te continueren.
Heeft u als cliënt of eerste contactpersoon van een cliënt nog vragen, neem dan (telefonisch) contact op met het Thuiszorg Team dat de zorg aan u/uw familielid verleent.

<< terug naar corona pagina