Cliëntenraad

Libertas Leiden is meer dan 60 jaar dagelijks actief in Leiden met bevlogen collega’s in de thuiszorg en in onze comfortabele wonen-met-zorg huizen. Onze thuiszorgteams werken in de hele stad. In onze huizen wonen mensen met dementie of met lichamelijke klachten zoveel mogelijk als thuis. De cliëntenraad adviseert cliënten en hun familieleden over onze dienstverlening.

Wij zoeken:

Leden voor de Cliëntenraad

tijdsbesteding ongeveer één dag per maand

De Cliëntenraad toetst het organisatiebeleid vanuit het perspectief van de cliënt en geeft gevraagd en ongevraagd advies over onderwerpen die voor cliënten van belang zijn. Deze onderwerpen lopen uiteen van de kwaliteit van de maaltijden, veiligheid en de omgang met cliënten tot de begroting en de zorginkoop. Leden van de Cliëntenraad ontvangen voor hun inzet een passende vrijwilligersvergoeding.

Als lid van de cliëntenraad:

  • Bent u cliënt (of familielid) en heeft hierdoor ervaring met onze (wijk)zorg.
  • voelt u zich betrokken bij de dienstverlening en denkt hier graag over mee.
  • stelt u de belangen van cliënten voorop.
  • kunt u samenwerken in een bestuurlijke omgeving en bent u in staat om inhoudelijke en beleidsnotities te lezen en zich hierover een mening te vormen.

Voor meer informatie kunt u , telefonisch of per e-mail, contact opnemen met Ben Noorlander, voorzitter van de Cliëntenraad op telefoonnummer 06-19185710. Uw schriftelijke motivatie en zo mogelijk uw cv ontvangen wij graag uiterlijk 20 september op e-mail: clientenraad@libertasleiden.nl.