Bestuurder Tanja Ineke vertrekt bij Libertas Leiden

Vorige week heeft Tanja Ineke onze Raad van Toezicht en het managementteam laten weten dat zij eind juni 2021 afscheid neemt van Libertas Leiden. Tanja heeft een nieuwe baan als voorzitter Raad van Bestuur bij Woongroep Samen in Schagen geaccepteerd, een VVT organisatie met o.a. woonzorglocaties en thuiszorg.

‘Libertas Leiden heeft de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt, Tanja heeft hier veel in betekend. Samen met de medewerkers, ondernemingsraad en de cliëntenraad heeft zij stappen gezet in de continue verbetering van de kwaliteit van onze zorg. Daarnaast gaf zij een impuls aan de regionale samenwerking en is de zichtbaarheid van de organisatie vergroot.’ aldus Martiene Branderhorst, voorzitter Raad van Toezicht Libertas Leiden.

Zelf zegt Tanja over haar overstap: ‘De afgelopen jaren heb ik me met ontzettend veel plezier en passie ingezet voor Libertas Leiden. De betrokkenheid van mijn collega’s en ook bij de collega organisaties bij de kwaliteit van leven van de inwoners van onze regio hoop ik ook op mijn nieuwe werkplek te ervaren. De kennis en ervaringen die ik bij Libertas Leiden heb opgedaan, zijn zeer waardevol in mijn nieuwe functie. En hoe moeilijk ik het ook vind om de collega’s van Libertas Leiden en alle mensen waar ik fijn mee samenwerk achter te laten, ik heb veel zin om bij Woonzorggroep Samen te starten.’

Tot eind juni heeft Tanja een volle agenda voor Libertas Leiden, waaraan zij met haar bekende enthousiasme en energie uitvoering geeft. Wij vinden het erg jammer dat Tanja Libertas Leiden gaat verlaten en beraden ons op korte termijn over vervanging in overleg met het managementteam, cliëntenraad en ondernemingsraad. Wij wensen Tanja alvast heel veel succes in haar nieuwe baan.

Martiene Branderhorst

Voorzitter Raad van Toezicht
Libertas Leiden